SEO - optimizare pentru Google şi alte motoare de căutare

De ce este aşa de importantă optimizarea site-urilor web?

Dacă în anii '90 era suficient să îţi faci o pagină de internet pentru a fi găsit, acum că milioane de oameni au făcut acest lucru ne confruntăm cu altă problemă, aceea de a ieşi în faţă, pe prima pagină în motoarele de căutare. Pe lângă serviciile de webdesign şi dezvoltare web, Refresh Time se ocupă şi de optimizarea paginilor de internet. Acest "amănunt" este la fel de important ca website-ul în sine. Optimizarea unui site este echivalentă cu arta “tunner-itului” la maşini. Efectul urmărit este de a fi văzut, de a fi remarcat în mulţime.
De ce este optimizarea website-urilor asa de importantă? Pentru că marea majoritate a traficului pe site-ul dvs vine dinspre motoarele de căutare cum ar fi: Google, Yahoo, AOL, MSN etc. Optimizarea va îmbunătăţi pozitia site-ului dvs. în lista acestor motoare de căutare şi astfel veţi fi găsit înaintea concurentei dvs. Internetul este populat de potenţiali clienţi care caută serviciile sau produsele companiei dvs. Ei accesează motoarele de căutare tastând fraze şi cuvinte cheie care poate descriu exact ceea ce oferiţi dvs. Refresh Time prin servicul de optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) îşi ia toate măsurile pentru ca arhitectura site-ului dvs, codurile ascunse, conţinutul şi designul web sa fie optimizate pentru a transmite acele cuvinte cheie valoroase motoarelor de căutare. SEO ajută la indexarea “naturală”, ne-sponsorizată, prin metode foarte migăloase dar aduce rezultate pe termen lung, deci putem spune ca merită efortul. In combinaţie cu cele mai noi soluţii de internet marketing vor duce la un succes garantat al campaniilor dvs asigurând o prezenţă cât mai vizibilă pe internet.
Aflaţi mai multe contactându-ne

optimizare google

Procesul de optimizare cuprinde:

  • Analizarea intregului site: din punct de vedere tehnologie, cod, continut, arhitectura, link-uri
  • Accentuarea cuvintelor cheie
  • Documentarea si analizarea cuvintelor cheie optime
  • Distribuirea cuvintelor cheie in paginile site-ului
  • Analizarea link-urilor si realizarea de link-uri interne
  • Inscrierea manuală în motoarele de cautare Google, Yahoo, MSN (aceasta duce la inscrierea automata in motoarele associate cu acestea)
  • Inscrierea in directoare online

Gānditi-va la Optimiziarea pentru motoarele de căutare ca la o investitie pe termen lung. Odata ce site-ul dvs a fost optimizat isi va mentine poziţia īn motoarele de cautare în timp. Aceasta īnseamna trafic gratuit pe termen lung. În cazul legăturilor sponsorizate pe motoarele de căutare - Google Adwords - în momentul īn care nu mai plătiţi pentru anunturile dvs. traficul se opreşte. Vă recomandăm să folosiţi ambele metode pentru rezultate optime deoarece Google întârzie indexarea site-urilor noi, timp în care puteţi să obţineţi trafic la doar câţiva bani pentru fiecare vizitator unic.
Află mai multe despre publicitate pe Google

Servicii