Litere volumetrice Refresh Time

Litere volumetrice

Firma dvs. exterioară este cea care va crea prima impresie lumii şi se ştie că prima impresie contează cel mai mult în consolidarea imaginii unei companii. Reclama exterioară are rolul de face produsele, serviciile si locatia dvs. usor de tinut minte. Potenţialii clienţi se vor uita la firma dvs. dintr-un vehicul în mişcare, în trafic, zi şi noapte. Ei trebuie să fie în măsură să vadă şi să apuce să citească reclama outdoor uşor. Impactul oferit instant de cea de-a treia dimensiune este incontestabil. Volumetria atrage privirile trecătorilor şi implicit aduce potenţiali clienţi cu mai multă uşurinţă decât banner-ele sau grafica bidimensională. Literele şi siglele volumetrice pot fi executate din polistiren extrudat (XPS) sau expandat (EPS) şi din materiale dure (PVC, plexiglas, tabla de aluminiu, inox, etc.)

Litere volumetrice din polistiren

Polistirenul reprezintă o variantă de semnalizare ieftină şi foarte practică datorită greutăţii scăzute şi montajului facil. Se pot realiza litere volumetrice, sigle, semne, forme multiple avand diferite grosimi si densitati si fiind protejate cu vopsea lavabila de exterior si interior. Se colorează după preferinţe. Ele pot fi luminate sau nu şi se pot monta atât în exterior aplicate direct pe clădire sau pe o placă cât si în interior. Sunt rezistente la intemperii si la radiaţiile UV. Formele astfel decupate au o greutate redusă, aspect deosebit, rezistenţă bună în timp, montaj facil şi cel mai bun pret pentru volumetrie.

Litere decupate din Plexiglas®

Fiind un material dur, plexiglas-ul rezistă în suprafete mari cu grosimi foarte mici. Unul din avantajele firmelor din plexiglas decupat este ca pot fi iluminate din interior. Iluminatul interior se bucură de o atenţie deosebită şi un impact vizual ridicat.
Alegerea corectă a materialului poate însemna diferenţa dintre succes şi  eşec. Designerii si echipa de productie a agentiei noastre va vor ajuta sa luati aceasta decizie.

Servicii