Autocolant decupat

Inscriptionări auto

Să profităm de traficul aglomerat

Cu timpul s-a exploatat tot mai mult faptul că lumea îşi pierde multe ore din zi in trafic. Multitudinea de vehicule din zilele noastre combinată cu cele mai mari aglomerări din trafic au dus la această formă foarte eficiente de publicitate outdoor.

Publicitate outdoor în mişcare

Ştim că atunci când cheltuiţi niste bani pe publicitate doriti sa primiti cat mai mult in schimb. Personalizarea autovehiculelor firmei dvs. va va raspandi mesajul mai rapid si mai eficient decat ar face-o alte metode de promovare. Va puteti schimba mesajul cand e nevoie sa anuntati evenimente speciale sau lansari de produs la o fractiune din costul altor mijloace de publicitate. Avantajele majore sunt mobilitatea si faptul ca nu veti plati chirie nimanui pentru acest spatiu publicitar. Nici nu veti avea nevoie de aprobarea primariei ca in cazul panourilor stradale, de exemplu. Faptul ca poti controla cand si unde poate fi vazut mesajul tau face din inscriptionarea auto cel mai eficient mijloc de marketing folosit astazi. Este un serviciu accesibil si se preteaza atat firmelor mici care detin o singura masina cat si marilor companii cu o intreaga flota de autoturisme. Cu mai multe autoturisme inscriptionate identic efectul va fi amplificat si mult raspandit, bineinteles.

Oferim până la 5 ani garanţie

Refresh Time realizează inscripţionări auto din autocolant decupat sau printat de calitate superioară. Oferim 5 ani garanţie pentru alb şi negru şi 4 ani pentru color si culori metalizate. Folosim folii PVC cu rezistenţă mare la exterior in peste 60 de culori lucioase si 48 mate. Cu ajutorul nostru numele companiei dvs. va putea fi văzut pe şoselele din toată ţara. Viitorii dvs. clienţi vor vedea logo-ul companiei dvs. pe maşină, vor afla câteva din serviciile sau produsele pe care le oferiţi şi îşi vor putea nota numărul de telefon pentru a vă contacta. Scopul nostru este de a oferi mesaje grafice creative şi convingătoare, cu un succes garantat pentru clienţii noştri.

Avantajele inscripţionării auto

  • costuri mai mici comparativ cu alte mijloace de promovare
  • publicitate outdoor mobila
  • o masina inscriptionata joaca rolul unui agent de vanzari chiar in timp ce dvs. sunteti in trafic
  • cu un design reusit chiar si o firma foarte mica poate crea impresia de companie serioasa

Servicii

Câteva maşini personalizate

Inscriptionare auto Alex Art Inscriptionare auto Alex Art Inscriptionare auto Nemesis Inscriptionare auto Agip Star Inscriptionare auto Konami Inscriptionare auto Celest Company Inscriptionare auto Florin Inscriptionare auto Edil Concept