Animaţii şi bannere Flash

Adobe Flash sau mai pe scurt Flash este o aplicaţie utilizată pentru animarea obiectelor disponibile în cadrul unor pagini WEB. Prin intermediul obiectelor flash, putem creşte dinamismul unei pagini precum şi facilita interacţiunea cu utilizatorul. Flash-ul ne permite sa introducem sunete si video in site, sau chiar jocuri. Posibilitatile sunt nelimitate.

Bannere Flash pentru web

Bannere Flash vedem zilnic în timp ce navigăm pe internet. Unele chiar deranjează, încercand să iti atragă click-ul cu orice preţ. Având în vedere că va fi afişat alături de alte câteva bannere "mişcătoare" va trebui să conţină un mesaj elaborat şi o grafica atrăgătoare. Pe lângă toate acestea se va face legătura cu site-ul dvs. printr-un link invizibil plasat pe toată suprafata banner-ului. Există dimensiuni predefinite ale bannerelor web dar dimensiunea se stabileşte şi in funcţie de designul site-ului pe care este afişat. Scopul direct al acestor mesaje este stimularea dorinţelor clienţilor potenţiali, şi formarea asociaţiilor pozitive în legătură cu produsul sau compania promovată.

Intro-uri Flash

Intro Flash este o secventa animata aflata la inceputul unei prezentari, al unui website sau a unei emisiuni. Intro-ul poate fi folosit pentru a distrage atentia privitorului pana se incarca toate informatiile, pentru a introduce in scena toate obiectele unei prezentari sau pur si simplu ca generic. In zilele noastre cand timpul pare sa se fi comprimat sunt de preferat introducerile scurte sau care contin un buton "skip" pentru ca vizitatorul sa ajunga cat mai repede la informatiile pe care le cauta.

Spot-uri Flash pentru plasme stradale sau emisiuni TV

Spot-urile Flash pot fi o alternativa mai putin costisitoare a unui spot video. Iar cand vine vorba de publicitate stradala spotul de doar cateva secunde poate fi foarte eficient in a atrage privirile trecatorilor sau ale celor care asteapta la semafor. Flash-ul permite realizarea succesiunilor de imagini combinate cu animatii de forme vectoriale si mesaje publicitare.

Acelasi tip de spot se poate folosi si pe post de reclama tv, in combinatie cu clipuri video in situatii in care este nevoie de animatii sau efecte speciale.

Servicii